Kruiwagen werkzaamheden van Dam Woerden

Tuin laten bestraten

Is uw huidige tuin aan vervanging toe en wilt u uw tuin laten bestraten? Maak dan gebruik van de expertise van Hoveniersbedrijf M. Van Dam. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en bestraten van tuinen in Woerden en omstreken. Nadat uw tuin is leeggemaakt, wat wij ook voor u kunnen verzorgen, en het grondwerk is gedaan, kunnen wij uw tuin gaan bestraten. Dit kunnen wij volledig doen of wij leggen verschillende paden en terrassen aan.

Het ontwerpen van uw tuin

Voordat wij uw tuin daadwerkelijk bestraten, voeren wij graag een nauw en oriënterend gesprek met u. Dit gesprek vormt de basis van het ontwerp van uw tuin. Tijdens het gesprek bespreken wij al uw wensen, hoe specifiek ook, en maken wij een schets/ontwerp van uw nieuwe droomtuin. Door deze tuintekening krijgt u een goed idee van hoe uw tuin eruit komt te zien. Indien gewenst kunnen wij de tekening uiteraard ook nog aanpassen. Wanneer u geheel tevreden bent met het ontwerp en het bijbehorende kostenplaatje, kunnen wij aan de slag met het bestraten van uw tuin.

Kwaliteit bij Hoveniersbedrijf M. Van Dam

Wanneer u voor hoveniersbedrijf M. Van Dam kiest, dan kiest u automatisch voor kwaliteit. Mathijs van Dam, oprichter van het hoveniersbedrijf, heeft van zijn passie zijn werk gemaakt en inmiddels al vele tuinen aangelegd. Met het gebruik van professionele apparatuur en kennis van beplanting, beschutting, bestrating en materialen maakt hoveniersbedrijf van Dam van uw tuin een prachtig en verrassend geheel.

Meer informatie over het laten bestraten van uw tuin?

Wilt u uw tuin laten bestraten en zoekt u een geschikte hovenier in Woerden en omstreken? Of wilt u graag meer informatie over tuinontwerp of tuinbestrating? Neem dan gerust contact met ons op.
U kunt uiteraard ook mailen naar info@hoveniersbedrijfvandam.nl of ons bellen op 06 526 345 25 of 0348 44 89 63. Wij helpen u graag verder en staan u te woord met eerlijk en deskundig advies.

Zoekt u een hoveniersbedrijf?

Vraag geheel vrijblijvend tuinadvies aan.

Direct advies aanvragen ›