Kruiwagen werkzaamheden van Dam Woerden

Particulier tuinonderhoud

Om het hele jaar door te kunnen genieten van uw tuin, is het van groot belang om uw tuin goed te onderhouden. Door uw tuin in een goede conditie te houden, verlengt u bovendien de levensduur van uw beplanting en materialen. Heeft u niet de tijd of de ‘’groene vingers’’ om uw tuin zelf te onderhouden en wilt u uw tuinonderhoud uitbesteden? Bij Hoveniersbedrijf Van Dam bent u voor particulier tuinonderhoud aan het juiste adres! Wij bieden onderhoudspakketten aan in verschillende vormen, afhankelijk van uw persoonlijke wensen.

Waarom een onderhoudspakket?

Een onderhoudspakket biedt de mogelijkheid om gemaakte afspraken goed vast te leggen. Op deze manier weten Van Dam en u precies wat we van elkaar kunnen verwachten. Wij weten precies welke werkzaamheden we moeten uitvoeren en u weet precies wat u van ons kunt verwachten. Daarnaast heeft u een duidelijk financieel plaatje, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan.

Soorten particulier tuinonderhoudParticulier tuinonderhoud

Hoveniersbedrijf Van Dam biedt verschillende soorten particulier tuinonderhoud aan.

Onze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

  • Onderhoud van beplanting;
  • Onderhoud van bestrating;
  • Onderhoud van beschutting;
  • Periodieke schoonmaak van dakgoten;
  • Onkruidbestrijding.

Van Dam is daarnaast ook de juiste partij voor eenmalige onderhoudsklussen. Moet uw tuin bijvoorbeeld winterklaar worden gemaakt? Ook in dit soort klussen is Van Dam gespecialiseerd.

Deskundig in particulier tuinonderhoud

Bij elke particuliere tuin is er sprake van maatwerk. Elke tuin heeft zijn eigen beplanting en materialen. Ook het particulier onderhoud is hierdoor een kwestie van maatwerk. Bij Van Dam weten wij hoe elke tuin in elkaar steekt en welke behandelingen elke tuin nodig heeft. Met ruime kennis van plantensoorten/materialen en de behandelingen die zij nodig hebben, weten wij precies wat we moeten doen en wanneer we dat moeten doen.

Contact

Wilt u graag de mogelijkheden bespreken betreffende particulier tuinonderhoud? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.
Stuur een email naar info@hoveniersbedrijfvandam.nl of bel met 06-526 345 25.
Wij helpen u graag verder.

Zoekt u een hoveniersbedrijf?

Vraag geheel vrijblijvend tuinadvies aan.

Direct advies aanvragen ›