Kruiwagen werkzaamheden van Dam Woerden

Snoeien en kappen van bomen

Hoveniersbedrijf van Dam is gespecialiseerd in het snoeien en kappen van (hoge) bomen.
Wij zijn specialist in snoei- en kapwerkzaamheden in Woerden en omgeving.
Het is van belang de situatie goed in te schatten alvorens te beginnen. Mocht u een boom willen laten snoeien of kappen door hoveniersbedrijf van Dam? Neem dan contact met ons op om de situatie te analyseren, en u zo te informeren over de aanpak en de kosten van het snoei- en kapwerk van de boom of bomen.

Door het gebruik van speciaal klimgereedschap kunnen wij zowel kleine als grote bomen snoeien en per deel zagen. Indien wij niet in een boom kunnen komen of deze te hoog is om veilig te kunnen beklimmen, zullen wij gebruik maken van een hoogwerker om de klus te klaren.

Waarom het snoeiwerk door hoveniersbedrijf van Dam?

  • ruime ervaring in snoei, zaag en kapwerk van bomen
  • gebruik van speciaal klimgereedschap
  • inschatten van de situatie op locatie

Door onze kennis van bomen weten wij precies per soort welke aandacht de boom nodig heeft, hoe deze gesnoeid moet worden en in welke tijd dit het beste kan gebeuren.

Kappen van een boom

Het kappen van een boom is specialistisch werk. Het is een secure bezigheid en ook gevaarlijk als dit niet juist gebeurd door een hoveniersbedrijf met ervaring hierin. Hoveniersbedrijf van Dam brengt de situatie van te voren in kaart, u wilt tenslotte niet dat een deel van de boom op uw huis terecht komt.
Door onze ervaring in het kappen van bomen gaan wij stapsgewijs te werk om de boom zo veilig mogelijk in delen te kappen, om zo schade te voorkomen aan omringende voorwerpen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de snoei, zaag en kapwerkzaamheden in de buurt van Woerden of  over hoveniersbedrijf van Dam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Indien wij niet op afstand de situatie goed in kunnen schatten, brengen wij vrijblijvend op locatie een offerte uit. Voor vragen kunt u contact opnemen met 06-526 345 25 of stuur een email met uw vraag naar info@hoveniersbedrijfvandam.nl. Wij staan u graag te woord!

Zoekt u een hoveniersbedrijf?

Vraag geheel vrijblijvend tuinadvies aan.

Direct advies aanvragen ›