Kruiwagen werkzaamheden van Dam Woerden

Tuinaanleg

Het aanleggen van een tuin is een specialistische en lastige klus. Gelukkig heeft Van Dam Hoveniers jarenlange ervaring in tuinaanleg. Voor de realisatie van uw eigen droomtuin bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij Van Dam geven wij invulling aan uw persoonlijke wensen. Afhankelijk van het tuinontwerp, dat wij samen met u maken, kunnen wij zorgen voor bestrating, beplanting en beschutting van uw tuin. Met professionele apparatuur en kennis van de materialen voorzien wij u van een prachtige tuin.

Leegmaken van uw tuinTuinaanleg

Voordat er een nieuwe tuin kan worden aangelegd, dient de oude tuin leeg te worden gemaakt. De vakmensen van Van Dam zullen uw perceel handmatig en/of machinaal ‘tuinklaar’ maken, zodat de aanleg van de nieuwe tuin moeiteloos kan verlopen.

Bestraten en beschutten van uw tuin

Nadat het grondwerk is gedaan, gaan wij uw tuin bestraten. Het terras/de terrassen en verschillende paden worden aangelegd. Als u een vijver heeft laten opnemen in uw tuinontwerp, dan wordt die in dezelfde fase gegraven.

Wanneer de bestrating afgerond is, plaatst Van Dam de door u gekozen schuttingen en/of tuinafscheidingen. Ook de veranda’s, overkappingen, hekken en poorten worden geplaatst.

Beplanten van uw tuin

De laatste stap van de tuinaanleg bestaat uit het beplanten van uw tuin. Van Dam plaatst de bloemen, planten, struiken, heesters en bomen op de juiste plek. Afsluitend wordt het gazon aangelegd. Wanneer dit is afgerond, is de aanleg van uw tuin klaar. Het is tijd om te genieten van uw gloednieuwe, prachtige tuin.

Onderhouden van uw tuin

Om zo lang mogelijk van uw tuin te kunnen genieten is het belangrijk deze goed te onderhouden. Ook voor tuinonderhoud kunt u terecht bij Van Dam. Wij verzorgen het tuinonderhoud voor zowel particulieren als bedrijven. Kijk hiervoor op onze pagina over tuinonderhoud.

Contact

Wilt u graag de mogelijkheden bespreken betreffende de aanleg van uw tuin? Neem dan gerust, vrijblijvend, contact met ons op door te bellen naar 06 526 345 25 of ons te mailen via info@hoveniersbedrijfvandam.nl.

Zoekt u een hoveniersbedrijf?

Vraag geheel vrijblijvend tuinadvies aan.

Direct advies aanvragen ›