Kruiwagen werkzaamheden van Dam Woerden

Tuin beplanten

In elk seizoen genieten van een tuin die voldoet aan uw wensen, dat kan alleen als u uw tuin op de juiste manier laat beplanten. Op basis van uw wensen over onder andere kleur, hoogte, bloeitijd en onderhoud stellen wij een beplanting voor. Daarbij houden wij rekening met het (zon-)licht en beschutting in uw tuin, zodat u ook zeker weet dat de planten optimaal groeien en bloeien. Wilt u uw tuin (opnieuw) laten beplanten en bent u op zoek naar een geschikte hovenier die deze klus voor u uit kan voeren? Zoek dan niet langer en maak gebruik van de expertise en diensten van Hoveniersbedrijf M. Van Dam. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen in Woerden en omgeving.

Een goede grond als basis

Een mooie tuin begint met een goede ondergrond. Zonder goede voedingsbodem kunnen de planten niet optimaal groeien en bloeien. Voordat wij een tuin beplanten onderzoeken wij de bodem en geven wij advies over hoe wij deze optimaal geschikt kunnen maken voor de beplanting die u wenst. Kleigrond heeft nu eenmaal hele andere kenmerken dan zandgrond. Zo voorkomen wij teleurstellingen achteraf.

Tuinonderhoud

Nadat wij uw tuin hebben voorzien van beplanting is het tijd voor onderhoud. Dit kunt u uiteraard zelf doen, maar als u aan tuinonderhoud niet zoveel plezier beleeft als wij, kunt u het ook door ons laten doen. Op deze manier ziet uw tuin er altijd verzorgd uit.

Meer informatie

Wilt u uw tuin (opnieuw) laten beplanten en zoekt u een geschikte hovenier die dit voor u kan uitvoeren? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt uiteraard ook mailen naar info@hoveniersbedrijfvandam.nl of u kunt ons bellen op 06 526 345 25 of 0348 44 89 63. Wij helpen u graag verder en staan u te woord met deskundig advies.

Zoekt u een hoveniersbedrijf?

Vraag geheel vrijblijvend tuinadvies aan.

Direct advies aanvragen ›