Kruiwagen werkzaamheden van Dam Woerden

Tuinonderhoud

De aanleg van uw tuin is een proces tussen de tuinontwerper en de klant. Specifieke wensen worden vertaald naar duurzame materialen, perfecte beplanting en een ontwerp naar uw zin. Als uw tuin helemaal aan is gelegd is het ook van belang dat uw tuin goed onderhouden wordt. Alleen dan kunt u optimaal genieten van uw b(l)oeiende tuin! Hoveniersbedrijf van Dam kan u overal mee van dienst zijn als het om uw tuin gaat. Wij maken onze belofte waar. Kan niet, bestaat niet bij ons. Daar doen wij alles aan.

Onderhoudspakketten

Elke tuin zowel groot als klein heeft onderhoud nodig, zodat u optimaal kunt blijven genieten van uw tuin. Wij als vakbekwaam hovenier kunnen maar al te goed begrijpen dat u hiervoor niet altijd de kennis, tijd of energie heeft. En natuurlijk de praktische kant: waar laat u al dat afval? Heeft u wel alle juiste machines? Als u ons inschakelt heeft u hier allemaal geen omkijken meer naar, het enige wat u nog hoeft te doen is te genieten van uw prachtige b(l)oeiende tuin!

In ons bedrijf hebben wij een vast aantal medewerkers die zich bezig houden met het onderhoud van tuinen van zowel particulieren als bedrijven. In overleg wordt de frequentie van het onderhoud besproken, waarbij het eventueel mogelijk is om bepaalde zaken zelf uit te voeren. Hierbij denken wij met u mee en geven wij u tips voor de uitvoering. Uiteraard kunnen wij ook het gehele onderhoud verzorgen. Tuinonderhoud precies zoals u het graag wilt. Vooraf worden uw wensen besproken, die wij daarna gaan verwerken in een gepersonaliseerd onderhoudspakket, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie. Stuur een email naar info@hoveniersbedrijfvandam.nl of bel met 06-526 345 25.

Wij willen u graag vrijblijvend kennis laten maken met Mathijs van Dam, zijn tuinen en zijn passie:

…uw tuin ontwerpen en onderhouden

Genieten van een b(l)oeiende tuin?

HVD_2015w25-39

Zoekt u een hoveniersbedrijf?

Vraag geheel vrijblijvend tuinadvies aan.

Direct advies aanvragen ›