Kruiwagen werkzaamheden van Dam Woerden

Tuinontwerp

Bij het ontwerpen van uw tuin hoeft u niet meteen te denken dat dit ‘wel een kostbare zaak zal zijn’. De aanleg van uw nieuwe tuin is een samenspel van uw wensen, gecombineerd met de ideeën van Hoveniersbedrijf M. van Dam.

Een nauw en oriënterend gesprek met u vormt de basis van uw tuinontwerp. Wij bespreken al uw specifieke wensen en aan de hand hiervan maken wij een schets/ontwerp van uw droomtuin. Uw wens staat bij ons in ieder geval op de eerste plaats!

Gepersonaliseerd ontwerp

Een goed ontwerp bevat niet alleen de beplanting en bestrating maar ook de functionaliteit speelt een grote rol. Denk bijvoorbeeld eens aan een beschutte plaats voor containers, fietsen en stookhout. Wat vaak vergeten wordt is de tuinverlichting. Ook hierover denken wij na zodat u ook in het donker kunt genieten van uw tuin. Daarnaast kan door een slimmere aanpak het onderhoud van de tuin optimaal zijn, maar ook de kosten beheersbaar blijven. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte, zodat u ook precies weet uw nieuwe tuin kost.0119

U heeft van tevoren nagedacht over uw budget. En daar houden wij ons aan. Dat hoeft zeker niet ten koste van de kwaliteit te gaan, immers, de wens van de klant staat bij ons op de eerste plaats. Door te kiezen uit een uitgebalanceerd materialenpakket kan een prachtige tuin voor een mooie prijs gerealiseerd worden.

Tuintekening

Wilt u er zeker van zijn dat uw ontwerp goed doordacht is, laat ons dan een precieze tuintekening maken. U krijgt dan een prima impressie. Wij gaan als volgt te werk: na een intakegesprek; wat zijn uw wensen, wat is het budget, wordt een eenvoudige maar duidelijke tekening gemaakt. Daarop is globaal te zien welke materialen gebruikt worden, welke gewassen en eventueel de opstallen, zoals schuur, pergola etc. Dit wordt afgezet tegen een kostenplaatje. U kunt natuurlijk op het voorstel reageren en waar nodig passen wij dit aan. Hiernaast ziet u een voorbeeld van een eenvoudige tekening van één van onze tuinontwerpen.

Contact

Wilt u graag de mogelijkheden bespreken betreffende een passend tuinontwerp en ideeën uitwisselen over uw wensen en onze diensten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Stuur een email naar info@hoveniersbedrijfvandam.nl of bel met 06-526 345 25.

Zoekt u een hoveniersbedrijf?

Vraag geheel vrijblijvend tuinadvies aan.

Direct advies aanvragen ›