Kruiwagen werkzaamheden van Dam Woerden

Tuinonderhoud voor bedrijven

Heeft u een eigen onderneming, maar heeft u niet de tijd, het personeel of de ‘’groene vingers’’ om uw bedrijfstuin zelf te onderhouden? Hoveniersbedrijf Van Dam verzorgt naast particulier tuinonderhoud ook tuinonderhoud voor bedrijven. Wij bieden onderhoudspakketten aan in verschillende vormen, afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Op deze manier kunt u uw dagelijkse bezigheden voortzetten, terwijl het vakkundige personeel van Hoveniersbedrijf Van Dam uw tuin onderhoudt.

Waarom een onderhoudspakket?

Een onderhoudspakket biedt de mogelijkheid om gemaakte afspraken goed vast te leggen. Op deze manier weten Van Dam en u precies wat we van elkaar kunnen verwachten. Wij weten precies welke werkzaamheden we moeten uitvoeren en u weet precies wat u van ons kunt verwachten. Daarnaast heeft u een duidelijk financieel plaatje, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan.

Soorten tuinonderhoud voor bedrijvenTuinonderhoud voor bedrijven

Hoveniersbedrijf Van Dam biedt verschillende soorten tuinonderhoud voor bedrijven aan. Onze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

  • Onderhoud van beplanting;
  • Onderhoud van bestrating;
  • Onderhoud van beschutting;
  • Periodieke schoonmaak van dakgoten;
  • Onkruidbestrijding.

Ook voor eenmalige onderhoudsklussen in uw bedrijfstuin bent u bij Van Dam aan het juiste adres. Moet uw bedrijfstuin winterklaar worden gemaakt? Geen probleem, ook in dit soort klussen is Van Dam gespecialiseerd.

Deskundig in tuinonderhoud voor bedrijven

Geen enkele bedrijfstuin is hetzelfde. Niet qua grootte, maar ook niet qua indeling, beplanting, bestrating en materialen. Hierdoor heeft Van Dam bij tuinonderhoud voor bedrijven altijd te maken met maatwerk. Bij Van Dam weten wij hoe elke tuin in elkaar steekt en welke behandelingen elke tuin nodig heeft. Met ruime kennis van plantensoorten/materialen en de behandelingen die zij nodig hebben, weten wij precies wat we moeten doen en wanneer we dat moeten doen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw bedrijfstuin er altijd goed uitziet.

Contact

Wilt u graag de mogelijkheden bespreken betreffende tuinonderhoud voor bedrijven? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Stuur een email naar info@hoveniersbedrijfvandam.nl of bel met 06-526 345 25. Wij helpen u graag verder.

Zoekt u een hoveniersbedrijf?

Vraag geheel vrijblijvend tuinadvies aan.

Direct advies aanvragen ›